Скочи на садржај
Online Kladionice » 1xBet Kladionica » 1xBet Aplikacija

1xBet Aplikacija

1xBet kladionica je relativno nova u svetu onlajn kladjenja, ali uprkos tome ima neke od vrhunskih aplikacija za različite operativne sisteme.

Igrači onlajn kladionica se raduju kad znaju da postoji optimizovana aplikacija njihove omiljene kladionice. Recimo 1xbet aplikacija pruža neke fine prednosti. Pre svega, ako ste korisnik smartfona lepo je da možete da se opkladite u bilo kom trenutku. Naravno, to tek nakon što ste skinuli aplikaciju za Vaš telefon i ako ste povezani na internet.

Njihove aplikacije pokrivaju tržište opklada svih sportova što imaju u ponudi i na njihovoj desktop verziji. Opklade na popularne sportove kao što su fudbal, košarka, tenis i ostali mnogobrojni sportovi.

Nebitno da li ste na njihovoj aplikaciji ili mobilnoj verziji sajta, u svakom trenutku možete da koristite njihove live usluge. U ponudi imaju više desetina različitih sportova za Vas da pratite uživo.

Ono što se ističe kad je u pitanju 1xBet, to je ta neka lična kustomizacija. Uglavnom možete da podesite koje sportove da Vam prikazuje, koje kvote, izgled pozadine i još puno toga. Sve to je dostupno i u aplikacijama, time je čine još unikatnijom od ostalih. Pogledajte našu kompletnu recenziju 1xBet kladionice kako biste saznali sve o njoj.

1xBet Aplikacija za Android

Ako ste korisnik Android uredjaja i volite da se kladite onlajn, onda ste verovatno upoznati sa tim da 1xBet aplikacija se ne može naći na Google Play-u. Što znači da tražite da skinete 1xBet apk, koji možete skinuti ovde.

1xBet Android Aplikacija izgleda veoma jednostavno i glatko za korišćenje. Ona poprilično liči na mobilnu verziju njihovog sajta. Evo kako i ona izgleda :

1xbet aplikacija

Da biste skinuli i koristili aplikaciju, naravno Vaš telefon mora da ispuni neki sistemske uslove. Recimo za Android uredjaje jeste da Android verzija mora biti 4.1 ili novija. Tako da imajte to na umu pre skidanja aplikacije, da ne biste gubili vreme.

Kako skinuti i instalirati 1xbet apk na android uredjaju :

  1. Prvi korak je skinuti 1xbet apk ( https://1xbet.mobi/sr/mobile )
  2. Drugi korak je pronaći već preuzeti 1xbet apk, pokrenuti ga i time ga instalirali.

U slučaju da neće da se pokrene instalacija, potrebno je omogućiti opciju “unknown sources“ (nepoznati izvori) kako biste nastavili sa instalacijom 1xbet apk.

1xBet Aplikacija za iOS

1xBet aplikaciju za kladjenje, u slučaju da ste korisnik iOS uredjaja, bilo to iPhone ili iPad, možete pronaći u App Store. Za razliku od android uredjaja, neće biti potrebno da idete na njihov oficijalni sajt pa da skidate aplikaciju. Samo udjete u Apple App Store i direktno preuzmete i instalirate aplikaciju. Ako već niste registrovani, možete se registrovati u njihovoj 1xBet aplikaciji za kladjenje

Kako skinuti i instalirati 1xBet aplikaciju za kladjenje na iPhone ili iPad:

  • Posetite Apple App Store;
  • U polju za pretragu ukucajte 1xBet;
  • Kliknite na 1xBet;
  • Aplikacija će se skinuti i instalirati.
app store logo

Naravno, kako biste skinuli aplikaciju, Vaš iPhone ili iPad mora ispuniti neke sistemske uslove. Pre svega, potrebno je imati iOS verziju 9.0 ili noviju. Aplikacija je trenutno dostupna na dva jezika, engleski i ruski.

Ako želite da se kladite na 1xBet preko telefona, ali da Vam interfejs bude na srpskom, moraćete da se kladite preko Vašeg pretraživača, jer aplikacije trenutno nema na srpskom jeziku.

Bonusi u Aplikaciji

Što se tiče bonusa i promocija, njih isto možete ostvariti u aplikaciji. Ali nema nikakvih bonusa i promocija, specifično za korisnike njihove aplikacije za kladjenje. Generalno, teško je naći kladionicu koja nagradjuje korisnike aplikacije. Jer aplikacija za kladjenje je postala neka vrsta norme, tako da bonuse i promocije koje možete ostvariti na desktop verziji sajta, isto možete preko mobilne verzije sajta ili aplikacije.

Pogledajte koje sve to bonuse i promocije 1xBet nudi!

1xBet Stream u Aplikaciji

U ovo doba, kada svi koriste mobilne telefone, kladjenje uživo je postalo veoma popularno. Jer ipak možete da pratite sve utakmice, bilo gde da ste i bilo kad, naravno dokle god imate dobru internet konekciju.

1xBet ima širok spektar opcija kad je u pitanju uživo kladjenje. Ono što se ne vidja često u online kladionicama, jeste Streaming. 1xBet Live Stream je takodje dostupan i u njihovim aplikacijama, i kvalitet slike je odličan. Ako se odlučite za 1xBet kladionicu, definitivno neće pogrešiti. Mogućnost da gledate utakmice na Vašem telefonu u HD rezoluciji i prilikom toga da postavljate opklade uživo je san svakog kladioničara.

Da biste počeli sa korišćenjem 1xBet Stream-a, morate ispuniti neke uslove:

  • Pre svega da se registrujete na 1xBet;
  • Da popunite polja sa Vašim informacijama;
  • Da dopunite Vaš nalog barem sa minimalnom uplatom koja iznosi 1€ (110 RSD).

Tako da, gledanje i kladjenje utakmica na Vašem telefonu kad god poželite možete dobiti skoro besplatno!

Mobilna Verzija sajta

Kada su u pitanju online kladionice, poželjno je da imaju svoju platformu dostupnu i na mobilnim telefonima. Danas, skoro 50% kladioničara se kladi preko telefona, i u zavisnosti od popularnosti kladionice, to može biti veliki broj korisnika. Online kladionice, u ovom slučaju 1xBet, imaju aplikacije za kladjenje dostupne kako Android korisnicima, tako i iOS. Isto tako, njihov vebsajt mora biti optimiziran na pretraživačima na mobilnim telefonima. Ipak neće svako skinuti aplikaciju, jer ako uzmemo u obzir da Android korisnici moraju da skidaju .apk fajl sa njihovog sajta, prosto nekog mrzi da to uradi i onda jednostavno se kladi preko pretraživača.

Ako ne želite ili nemate prostora u Vašem telefonu, slobodno otvorite Vaš pretraživač i ukucajte 1xBet i kladite se na njihovoj mobilnoj verziji sajta. Veoma fino optimizirana za korisnike, čak je aplikacija za kladjenje uradjena na takav način da liči na mobilnu verziju sajta.